Hi.

 

Review: "Little Shop of Horrors" - Bosnia Edition!

Review: "Little Shop of Horrors" - Bosnia Edition!

Delfini su jedna od malog broja vrsta koje imaju seks iz zadovoljstva, često koketiranjem bez namere reprodukcije. To je smiješno onda da je nakon izlaska ovogodišnje 75. Godišnji Dolphin Show, publika vjerojatno osjetio malo ili nimalo želje za seksom, kao i smanjen apetit i umor. To je pravi podvig za mjuzikl da smanji seksualni nagon svojih članova publike, ali Northwestern je proizvodnja "Little Shop of Horrors" je tako sivo, a tako loše pogubljen da niko nije mogao eventualno dobio ga kad nakon zavjese pao .

Hodanje u Kan Auditorium za otvaranje noć, odmah su primijetili veliki broj praznih mesta, loš znak za bilo koji komad teatra. Samo inauguracije od ranije tog jutra imao tako sramotno niske prisustvo. A oni prazna mjesta, mogli su vidjeti prazne snove glumaca - uskoro-to-biti uslužne djelatnosti radnika - to je oko uzeti faze ovog pozorišnog tour de dosadan. Sigurno Panini igrači dobiti veći odziv na svemu što rade.

Otvor na isti dan kao Trump inauguracije, "Mala prodavnica užasa" nas je podsjetio da je sistem zaista slomljena kada mikrofona glumaca nije i otvaranja muzički broj. problemi tech su uglavnom bili nezaobilazni, s obzirom na masivne obim i skali od projekta. To postavlja pitanje, kako su visoki troškovi proizvodnje za takav masivan muzički upoznali? Zaista, jedan od impresivne dijelove emisije bio je skup, koji sadržanu cvjećara koji se preselio u-i-out, baš kao moja svijest kao rezultat preosjetljivosti izmaglici-mašina. Kostime, međutim, nije živio do scenografije, kao i većina su bili neki nijansa sive ili bež, čineći cast izgleda kao modela i Kanye West modnu reviju.

Na priču. "Little Shop of Horrors" odvija iu gašenja Skid Row (ne treba miješati sa Skid Row, veslanje tim Skidmore College) i prati Seymour Krelborn, beli čovek u sivom odelu sa zelenim palca, koji raste monstruozna biljka koja govori i jede ljude. Cvijet nije izazvao ovoliko problema od opijumskog maka i 19. stoljeća u Kini. Sama biljka je napravljen da liči Trump, sa svijetlim žutom kosom i velikom crvenom kravatom. Glupo mi je, misleći da bi mogao da ga kroz proizvodnju studentskog teatra bez udario u lice sa političkim metafora. Kroz igru, biljka raste i raste, baš kao moj bes na znajući da je moj školarinu novac išao ka izgradnji giganta, zelena, politička izjava.

Kao mala beta sebe, Seymour lik je bio vrlo relatable. Međutim, to je zanimljivo da on smatra da je potrebno da raste i cveta da impresionira svoju romantičnu interes, a ne samo dati cvijet da impresionira svoju romantičnu interesa. Izgleda nekako nelogično. Pa je zbog takvog stidljiv i anksiozan karakter, Seymour činilo se da imaju malo problema ili uzdržavanje kada je došlo do kolje mrtvo tijelo zubar. Čudno kako to ispadne. I ako smo bode na parceli rupe, to je prilično čudno da je cvjećara u Seymour radi u je u velikim financijskim problemima, s obzirom menadžment kompanije jevrejske (relax, ja sam Jevrej, mogu to reći). Naravno, predstava je napisan u 1980., ali i dalje imam kosti izabrati s njim.

Dok je Waa Mu šou je u potpunosti student napisano, na Dolphin Show nije, i hvala Bogu na tome. Iako je predstava bila je katastrofa, barem nije zvučalo kao kišom koja je Jones Res College nakon subotnje veče u Deuce. Dolphin Predstava je proizvodnja "Little Shop of Horrors" pružio pogled na strahote budućeg predsjedništva Trump bez previše uvrede nikome, iako sve ostalo u emisiji je bio glavni djelo američkoj muzički teatar u cjelini. U suprotnom ozvučenje, što je precijenjen set, ansambl koji se pojavio za sve osam sekundi; popis nedostataka ove predstave prikazane na otvaranju noći je jednostavno - kao što bi naš predsjednik reći - sada! Ako postoji jedna stvar ovog recenzenta odveli iz emisije, bilo je to anketa koju sam popuniti ovo za šansu da osvojite $ 25 Amazon poklon kartica. Koji su znali da Jeff Bezos je uloženo u emisiji? Drago mi je da znam da je Amazon je infiltrirao u pozorištu industriji fakulteta. Nadamo se da će se to bolje, jer čovjek je to loše.

"Little Shop of Horrors" zatvara 24. marta, nakon što je sramotno kratkom roku.

Napomena urednika: Čestitam svima koji su nastupali u i radio na "Little Shop of Horrors," da si sjajan. Također jebeš Trump.

Written by Probability the Rapper and White Paul Simon

*Editor’s Note: This article was written in conjunction with our affiliates publication, Državni Ave in Podgrade, Bosnia. Heinousness knows no borders. 

Potential Freshman Year Roommate Loves To Party, But Also Totally Down To Just Chill And Watch Netflix

Potential Freshman Year Roommate Loves To Party, But Also Totally Down To Just Chill And Watch Netflix

“We Need Art Now More Than Ever,” Says Theatre Major Putting On Some Dumb Bullshit

“We Need Art Now More Than Ever,” Says Theatre Major Putting On Some Dumb Bullshit